Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

OM OSS

Hvem er vi

 

Sport Modern har vært en etablert leverandør av badmintonutstyr siden 1978. I 2019 styrket vi nettbutikken med å utvide vareutvalget ytterligere med et komplett sortiment innenfor tennis og padel. Dette gjør oss til en stor og seriøs aktør innenfor racketsport i Norge.

 

Vår ambisjon er å være en pålitelig leverandør av kjente merker, som alle har spesialisert seg innenfor racketsport. Vi har knyttet oss til solide produsenter som jobber kontinuerlig med forskning og utvikling, noe som fører til innovative produkter som opprettholder den høyeste standard og kvalitet innenfor hver idrett.

 

Våre ansatte har lang fartstid innenfor de ulike idrettene, både som aktive spillere på høyt nivå og med lang erfaring fra klubbdrift. Dette gir oss solid kompetanse innenfor racketsport.

 

Vi holder til i Sandefjord hvor vi også disponerer et stort lager som sikrer rask levering. 

 

 

Klubbsamarbeid

Vi har et nært samarbeid med klubber og utøvere over hele Norge, både innenfor topp- og breddeidrett. Vi kan tilby din klubb og alle medlemmene gode betingelser i form av rabatterte priser og bonusordninger. Ønsker dere å bli kontaktet av en av våre konsulenter for nærmere informasjon om klubbavtaler er det bare å sende oss en e-post til: kontakt@sportmodern.no

 

Hva kan vi tilby

- Produkter av høy kvalitet

Merkene vi fører skiller seg fra andre kjente merker ved at de har spesialisert seg innenfor hver idrett. Forza, Victor og Yonex er ledende på badminton, Babolat er en av verdens største på tennis, Uhlsport selger kun keeper og fotballutstyr, Kempa er et rent håndballmerke osv. Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at de kan tilby innovative produkter som opprettholder den høyeste standard og kvalitet innenfor hver idrett.

Vi er selvfølgelig en totalleverandør av utstyr innenfor samtlige merker, og selv om du finner mange varer på nettet har vi mye mer å tilby. Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne akkurat det produktet som dekker dine behov og ønsker.

  • Victor:

Etablert i 1968 i Taiwan. Sponser Tai Tzu Ying og Anders Antonsen. Sponser landslage i Malaysia og Danmark. Et av verdens største merker innenfor badminton og øker stadig markedsandeler i Skandinavia. 

  • Forza:

Etablert i Danmark av Mark Christensen i 1990. Topp kvalitet til fornuftige priser. Meget sterke på design, bredde i sortiment og leveringsdyktighet. Nest største merke i Danmark siden 1993. Sponser bl.a. Norges Badmintonforbund, toppspillerne Hans Kristian Vittinghus fra Danmark samt en rekke landslag i Europa.

  • Babolat: 

Et av verdens mestselgende tennismerke og sponsor til kjente spillere som Rafael Nadal og Dominik Thiem. Babolat er også en totalleverandør av badminton- og padelutstyr av høy kvalitet.

 

Trygghet når du handler

Torinor Sport vektlegger best mulig service, personlig oppfølgning og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel. For å gjøre din handel så enkel og oversiktlig som mulig legger vi stor vekt på utvikling av våre nettsider samt at vi tilstreber lettfattelig funksjonalitet. Skulle du få problemer med en vare kjøpt hos oss, sørger vårt kundesenter for å guide deg som kunde til den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

 

Kundeservice:
Kontor: 33 46 56 90 / Susan 90 78 57 80
Email: post@torinor.no
 

 

Vi håper at du får glede av våre produkter!

 

Med vennlig hilsen

Sport Modern